Telefoonnummer: 038 33 33 444

 

  • Allround moderne tandartspraktijk
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen

Direct inschrijven

Drie praktijken, één naam: Tandartspraktijk Bleeker

29-11-2021

Geachte meneer/mevrouw,

Bij Tandartspraktijk Bleeker vinden wij het belangrijk dat u als patiënt de beste kwaliteit mondzorg krijgt, met optimale service en gemak. Mondzorgpraktijk IJsselmuiden en Tandprothesepraktijk IJsselmuiden zijn daarom sinds kort samengevoegd tot Tandartspraktijk Bleeker.

Op deze manier kunt u via 1 telefoonnummer een afspraak inplannen bij een van de vele experts die we in huis hebben; denk aan de tandarts, de mondhygiënist, de Klinisch Prothese Technieker, de preventie-assistent of endo-specialist.

Wij staan u graag te woord op het nummer: 038-3333444 of balie1@tandartspraktijkbleeker.nl. Tevens vindt u vanaf nu alle informatie op deze website: www.tandartspraktijkbleeker.nl.
Deze verbeteringen passen in het beleid van DentConnect, een collectief van tandartspraktijken waar wij eerder dit jaar onderdeel van zijn geworden.

De overname en naamswijziging heeft voor u als patiënt verder geen gevolgen. U vindt ons nog steeds op hetzelfde adres, het behandelteam blijft ongewijzigd en dat geldt ook voor onze kwaliteit & service!

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Tandartspraktijk Bleeker

Terug
Overig nieuwsberichten

17-01-2022
Afsluiten tandartsverzekering
Ieder jaar kunt u tot 1 februari overstappen van aanvullende – en tandartsverzekering. Wat velen niet weten is dat een tandartsverzekering en andere aanvullende verzekeringen niet hoeven te worden afgesloten bij dezelfde verzekeraar waar u een basisverzekering heeft.

24-03-2021
Tandenborstel tijdens corona
Moet ik iets speciaals doen met mijn tandenborstel tijdens corona

24-03-2021
Vertrouwen in uw tandarts
Het vertrouwen in de gezondheidszorg is in 2020 over de hele linie gegroeid. Maar liefst 85% van de mensen in Nederland heeft veel tot heel veel vertrouwen in de tandarts. Dat is meer dan in 2018 (78%). Dit blijkt uit de cijfers van de ‘Barometer Vertrouwen in de Gezondheidszorg’ van onderzoeksinstelling Nivel.

24-03-2021
De mondhygiënist - de specialist in preventieve mondzorg!
De meeste mensen gaan trouw elk half jaar naar de tandarts. Wat is dan nog de meerwaarde van een mondhygiënist?

24-03-2021
Infomedics - elektronische nota
De rekening van Infomedics digitaal en het betaalplan

24-03-2021
Reinigen tussen uw tanden en kiezen
Met een tandenborstel kunt u de ruimte tussen uw tanden en kiezen niet goed schoonmaken. Reinigen tussen de tanden en kiezen door te ragen (met borsteltjes), stokeren (met tandenstokers) of flossen (met tandzijde) biedt uitkomst.

18-03-2021
Elektrisch poetsen? Leer jezelf het poetsrondje aan!
Uit klinisch onderzoek blijkt dat een elektrische tandenborstel plak beter verwijdert dan een hand-tandenborstel. Wij adviseren daarom om dagelijks twee keer minimaal twee minuten elektrisch te poetsen. Wilt u weten hoe u dat het beste kunt doen?

03-08-2017
Mondpiercing slecht voor het tandvlees
Ongeveer 5% van de jongeren draagt een mondpiercing. Inmiddels zijn de risico's bekend.

© , Tandartspraktijk Bleeker | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd oktober 2021