Henk Bleeker neemt afscheid

15-01-2024

Beste patiënt,

Na een loopbaan van 33 jaar als tandarts in IJsselmuiden, waar ik voorafgaand ook nog vier jaar in Duitsland heb gewerkt, heb ik besloten dat het tijd is om mijn rol als regulier tandarts in onze praktijk per 1 juni a.s. te beëindigen. Na deze datum ben ik wellicht af en toe aanwezig als waarnemer of voor specifieke projecten.

Mijn carrière begon in 1991 met een bescheiden praktijk aan de Groenendael 118, gevestigd in een rijtjeshuis, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bloeiende praktijk in het gezondheidscentrum aan de Groenendael 233. 

Gedurende al die jaren heb ik met veel plezier gewerkt en altijd mijn uiterste best gedaan om behandelingen naar volle tevredenheid van mijn patiënten uit te voeren. Ik wil u dan ook hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen.

In de komende maanden zal ik geleidelijk afbouwen om niet abrupt te stoppen. Deze geleidelijke overgang biedt ook mijn opvolgers de mogelijkheid om zich rustig in te werken in de praktijk.

Op dit moment werken er meerdere tandartsen in de praktijk, waardoor u een ruime keuze heeft. Mocht het onverhoopt niet klikken met uw nieuwe behandelaar, dan staat het u vrij om van tandarts te wisselen. 

Bij het maken van afspraken wordt hierover met u overlegd.

Ook kan ik mededelen dat de praktijk binnenkort een nieuwe naam zal krijgen die beter aansluit bij de huidige opzet. Mijn uitdrukkelijke wens is dat de praktijk niet langer mijn naam zal dragen.

Zodra de definitieve naam is vastgesteld, delen wij deze graag met u middels een persoonlijk bericht aan alle patiënten.

Ik kijk met veel dankbaarheid terug op mijn tijd als uw tandarts en vertrouw erop dat u in goede handen bent bij mijn opvolgers. Nogmaals dank voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld gedurende al die jaren.

 

Met vriendelijke groet,

Henk Bleeker

Bent u al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht:*
BSN (direct invullen versnelt het aanmeldproces):
Staat u onder bewind?:*

 

Tandartspraktijk Bleeker
Groenendael 233D
8271 EM
IJsselmuiden
Zo
Gesloten